Съвременните будители

Съвременните будители

С голямо въодушевление и радост съобщаваме, че в навечерието на Деня на народните будители Евдокия Димитрова – учител по музика в ОУ “Тодор Каблешков” – гр. Пловдив, получи отличие от общината. Тя е сред осемнадесетте наградени млади педагози и беше удостоена с грамота и парична премия. 

Евдокия Димитрова е учител в нашата общност от 5 години, но с професионализма си допринася за развитието на образователната ни институция и за новаторство в образователния процес. Благодарение на нея наши ученици се класираха в различни областни и национални музикални конкурси. Най-голяма нейна заслуга е написването на текста и музиката на химна на училището и на песента ,,Най-голямото богатство’’, която тя посвети на учениците от ОУ „Тодор Каблешков”.

Гордеем се, че за втора поредна година учители от ОУ “Тодор Каблешков” – град Пловдив са сред малкото отличени. Ето такива личности можем да наречем “съвременни будители”, защото чрез всеотдайността си към професията допринасят за  развитието на образователния процес и на учениците.