КОЛЕДНО ТЪРЖЕСТВО

КОЛЕДНО ТЪРЖЕСТВО

На 22.12.2017 г. в училището ни се проведе коледно тържество. Нашата публика се наслади на една пиеса, която ни потопи в традиционните български обичаи, свързани с Бъдни вечер, а най-малките ни ученици представиха песни и стихотворения, посветени на Рождество Христово.

Директорът на нашето училище – госпожа Емилия Алексиева, награди учениците, които показаха знания и завидни умения в различни конкурси и инициативи.

Димитър Владимиров Несторов, ученик от 7. клас, спечели първа награда в конкурса за коледна приказка. Той впечатли журито не само с интересната история на своята творба, озаглавена „Зимна приказка“, но и с атрактивно ? оформление върху табло.

На II и III място се наредиха Магдалена Ангелова Ръжева от 4. клас и Ева Атанасова Владимирова от 5. клас. Гордите ни победители получиха интересни материални награди.

Първи и пети клас грабнаха специалните награди в конкурса за най-добре украсена стая.

В конкурса за рисунка материални награди получиха Виолета Йорданова Великова от 6. клас и Диана Михайлова Михайлова от 3. клас, защото показаха умения и талант в областта на изобразителното изкуство.

[Not a valid template]